Ik wil een product retouneren

Wil je een product retour sturen omdat deze niet bevalt of om een andere reden? Dan kun je dit doen binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Als je de retour bij ons aanmeld via onderstaande knop betaal je geen verzendkosten en word er een verzendlabel aangemaakt die je direct op de doos kan plakken.

Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. Wil je meer weten lees dan hier nog even de voorwaarden

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via support@warmyou.eu. Of meld je retour direct aan via onderstaande knop, dan word er gelijk een verzendlabel aangemaakt. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Via onderstaande button kun je je retour aanmelden en gelijk een verzend label aanmaken.