Warmte is de verbindende factor

Heb je het snel koud, wil je energie besparen of heb je last van pijnlijke/verkrampte of stijve spieren dan ben je bij Warmyou op het juiste adres. We komen er niet onder uit die hoge energiekosten en het is een flinke aanslag op het maandelijkse budget. Het enige wat er nu aan te doen is, is zorgen dat je die maandelijkse kosten omlaag kunt krijgen. Warmyou wil hieraan meewerken, zet de verwarming een flink stuk lager en verwarm niet de ruimte om je heen maar jezelf. Bedenk dan dat je ’s avonds ook lekker onder een elektrische deken op de bank kunt zitten tv te kijken of een heerlijk boek te lezen. Je bespaart dan niet alleen op je energiekosten maar het voelt ook nog eens lekker knus.

 

Warmte bevorderd de doorbloeding

Het kan natuurlijk ook zo zijn je regelmatig last hebt van pijnlijke/verkrampte of stijve spieren, dan kunnen onze producten ook een goede verlichting zijn. De warmte bevordert de doorbloeding van verkrampte spieren en zal helpen om ontspannen na een vermoeiende dag. Voor elke plek is er wel een passende oplossing, denk eens aan een nek/rug verwarmer of de multifunctionele warmte pad, die kun je overal wel toepassen.

Maar wie zitten er achter Warmyou?

Dat is niet zo moeilijk en daar doen we ook niet geheimzinnig over. Warmyou is een merk van het bedrijf Maroy B.V. Dit bedrijf is opgericht door 3 ondernemers uit het Twentse landschap. Roy Middelbos, Koos Mavrakis en Martin Stegehuis hebben totaal verschillende achtergronden maar hebben wel een zelfde gedachte. Wij willen dingen doen waar we blij van worden en we er anderen mee kunnen helpen, begeleiden en voorthelpen. Wij willen elke dag met plezier naar ons werk gaan!

Zo is onder andere Warmyou ook ontstaan. Mensen helpen met persoonlijke warmte producten, dit in de breedste vorm. Onze zoektocht naar kwalitatief goede producten waar we als ondernemers nog waarde aan kunnen toevoegen heeft ons gebracht bij deze elektrische dekens, nek-, en voetenwarmers. Daarnaast zal onze Warmyou collectie nog uitgebreid gaan worden met andere warmte producten zoals buitenkachels, vuurpotten enz.

Van goed naar kwaliteit

Maroy B.V. is continu opzoek naar goede producten waar wij als ondernemers nog waarde aan kunnen toevoegen, net even dat stukje fine-tunen zodat de kwaliteit van een product verbeterd. Er worden prima producten ontwikkeld maar dat wil niet zeggen dat die producten goed genoeg zijn en/of verbeterd kunnen worden. Hierin zien wij onze toegevoegde waarde, met oog voor detail/kwaliteit, productkennis en inzicht voor de uitstraling willen wij kwalitatief goede (verbeterde) producten kunnen aanbieden. Zodat wij een toegevoegde waarde zijn en de consument meer waar voor hun geld te kunnen bieden. Wij houden ons dan ook bezig met nieuwe productontwikkelingen, verbeteringen en nieuwe innovaties. Hiervoor werken wij samen met diverse hoge scholen en universiteiten. De jeugd heeft immers de toekomst!

 

Ben jij ook nieuwsgierig wat de kwaliteit van de producten van Warmyou is? Bestel dan een van onze heerlijke elektrische dekens en laat je verwarmen door onze Warmyou producten.