Energie besparen?

Zoals iedereen inmiddels al wel weet zijn de energieprijzen flink gestegen. En de meeste mensen realiseren zich dat ze nu ook echt thuis iets moeten doen om de energierekening omlaag te krijgen. Maar hoe doe je dat terwijl het nu kouder wordt en normaal gesproken zonder nadenken de verwarming een paar graden hoger zet! Dikke trui aan in huis? Nee, het kan makkelijker dan dat. Warmyou is de hulp in deze koude maanden.

Energieprijzen flink gestegen!

Wij bieden een ruim assortiment aan producten om je warm te houden tijdens de koude maanden. Of je nu op zoek bent naar een elektrische deken, een voetenwarmer of een ander product voor persoonlijke warmte, wij hebben het in ons aanbod. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en gemaakt om je warmte en comfort te bieden. Zo kun je de verwarming een stuk lager zetten en besparen op je energierekening. Bovendien zijn onze producten ook nog eens betaalbaar, dus je hoeft niet diep in de buidel te tasten om lekker warm te blijven. Kijk gerust eens op onze website voor ons complete aanbod en laat je verrassen door onze producten.

Wat is een elektrische deken?
Een elektrische deken is dus een handig hulpmiddel om je te helpen om warm te blijven tijdens de koude wintermaanden. Het is een deken die je op de bedrading kunt verwarmen om het lekker warm te hebben. De bedrading is voorzien van een controller waarmee je de temperatuur kunt instellen, zodat je het altijd lekker warm hebt. Bovendien is onze elektrische deken ook voorzien van een automatische beveiliging, zodat hij na maximaal 3 uur automatisch uitschakelt. Zo voorkom je ook energieverspilling en kun je er zeker van zijn dat je de deken altijd veilig gebruikt.

Hoeveel energie verbruikt een elektrische deken dan?
Voordat je een elektrische deken in huis haalt om energie te besparen wil je toch wel weten wat je dan kunt besparen ten opzichte van je reguliere verwarming. De hedendaagse elektrische dekens zijn aanzienlijk duurzamer en kwalitatief beter dan dat ze vroeger waren en als je goed met je warmtedeken omgaat dan kun je er wel zo’n 10 jaar plezier van hebben.

Gemiddeld verbruikt een warmtedeken van 120 Watt 0,12 kwh per uur. In deze tijd (december) betaal je ongeveer € 0,89 cent per Kwh (per uur)
Stel dat je de elektrische deken op een dag 4 uur aanhebt. Dan maken we een rekensommetje van:
0,12 kwh x 4 uur = 0,48 kWh en dan € 0,89 x 0,48 kWh = 0,43 cent per 4 uur aan stroomkosten.

Je bent dus vele malen goedkoper uit dan als je al die kachel het hele huis laat verwarmen. Voor een kuub gas betaal je tegenwoordig bijna € 3,- en volgens Milieucentraal verbruikt een gemiddeld huishouden 1.239 kubieke meter gas per jaar. Zo’n 80% gaat op aan de verwarming van je huis. Stel dat je 6 maanden per jaar de kachel aan hebt dan kom je op de volgende rekensom:
1239 x 0,8 x €3,- = € 2963,60 per jaar!

vandaag bespaard!*
0

*Bij een dagelijks gas verbruik van 7 m³ (á €3 per m³) voor verwarming,

en 4 uur lang gebruik van onze warmtedeken

Als je op zoek bent naar manieren om energie te besparen en toch warm te blijven tijdens de koude maanden, raden wij van Warmyou onze eigen warmte producten aan. Zoals je in onze vorige antwoorden kunt lezen, kun je met onze elektrische dekens en andere warmte producten veel geld besparen op je energierekening. Bovendien zijn onze producten van hoge kwaliteit en kun je er jarenlang plezier van hebben. Bekijk snel ons aanbod en kies het product dat bij jou past. We hebben keuze genoeg, dus er is altijd wel iets dat je leuk vindt. Neem gerust contact met ons op als je vragen hebt of advies nodig hebt. We helpen je graag om een goede keuze te maken.

Onze producten