Klantenservice

Wij willen je graag helpen zodat je nog meer kunt genieten van onze warmte producten. Onze klantenservice is er niet alleen om een eventuele storing of defect te verhelpen, maar ook om je advies te geven over het gebruik van onze warmte producten. Je kunt hier (linkje) heel eenvoudig de handleiding van al je Warmyou apparaten downloaden/bekijken of je kunt bij de FAQ’s de antwoorden op de meest gestelde vragen doorlezen. Mocht je andere vragen hebben, neem dan contact op met onze klantenservice support@warmyou.eu of 053 2009232.

Hoe kunnen we je helpen?

We houden een standaard garantieperiode van 2 jaar aan.

Dat spijt ons dat het product naar wens niet  op voorraad is. Wij kunnen nu helaas niet inschatten wanneer deze weer in onze collectie voorradig zal zijn. Ons advies is om deze website in de gaten te houden, zodra het gewenste artikel weer voorradig is zal dit bij het artikel vermeld staan.

Zolang de bestelling binnen de annuleringstermijn valt kun je zonder opgaaf van reden een terugbetaling vragen.

Ga naar de retourpagina en registreer de retourzending. Vergeet niet alle bij het artikel horende accessoires en/of onderdelen van het product bij te sluiten.

Heb je per ongeluk een verkeerd artikel ontvangen? Dat is heel vervelend, je kunt via onze website een retourlabel aanvragen.

Als je een beschadigde verpakking krijgt, kijk dan snel of het product ook beschadigd is. Maak dan foto’s van de beschadiging en stuur deze naar ons per mail. Je kunt dan een vervangend product of terugbetaling aanvragen.

Je hebt een gedeeltelijke of volledige terugbetaling aangevraagd maar deze nog niet ontvangen? Dat vinden we heel vervelend! Neem alsjeblieft contact op met onze klantenservice zodat we je zsm kunnen helpen.

In principe zou dat kunnen maar (helaas of gelukkig) zit er een automatische timer op de deken. Dit is een beveiliging zodat de verwarmingsdraden ook niet zou kunnen doorbranden mocht er een scheur of breuk ontstaan in deze kabel. Zo is verkeerd gebruik ook direct uitgesloten en kun je ervan uitgaan dat een elektrische deken altijd veilig is om te gebruiken.

Dat is een goede vraag! Daar is natuurlijk ook een goede reden voor. Onder het hoofdkussen mag namelijk geen verwarming geplaatst worden. Het hoofd is juist gemaakt om het lichaam af te koelen als het lichaam te warm word om oververhitting ervan te voorkomen. Vandaar dat elektrisch onderdekens ook maar 150cm lang zijn.

Ja hoor, stop de deken in de wasmachine op een vriendelijke 30 graden. Vergeet niet om de controller te verwijderen, deze is niet waterdicht en kan stuk gaan in de wasmachine! En wat betreft de voetenwarmers, alleen de binnenkant kan een verfrissend bad nemen, omdat de controller niet losgekoppeld kan worden. Zo blijft jouw comfortabele deken in topconditie, klaar om je warmte en ontspanning te bieden.

Nee, zowel de deken als de controller kunnen niet in de droger.

Ja dat kan, stel je wasmachine wel in op een laag toerental.

Nee, de controller moet eerst verwijderd worden voordat je de deken in de wasmachine stopt. De controller is niet waterdicht en de elektronica zal beschadigd raken in de wasmachine. Verwijder de controller eenvoudigweg voordat je de wasmachine aanzet, en geniet dan weer snel van je warme deken! En wat betreft de voetenwarmers, alleen de binnenkant kan een verfrissend bad nemen, omdat de controller niet losgekoppeld kan worden. Zo blijft jouw comfortabele deken in topconditie, klaar om je warmte en ontspanning te bieden.

Rond of iets hoger dan de lichaamstemperatuur. Dit is afhankelijk van de omgevingstemperatuur.

Dit is afhankelijk van de omgevingstemperatuur, maar na ongeveer  een kwartier kun je al optimaal genieten.

 Ja de gehele deken wordt warm, alleen kan het mogelijk zijn dat sommige stukken (zoals hoeken en randen) wat langer duurt voordat die goed warm worden.

Onze deken is bewust ontworpen met een bedrade oplossing om verschillende voordelen te bieden. In tegenstelling tot draadloze dekens, vermijden we het gebruik van accu’s die het milieu kunnen belasten, omdat ze minder lang meegaan dan de dekens zelf. Met onze bedrade deken hoef je niet te wachten tot deze is opgeladen; hij wordt snel en gelijkmatig warm, waardoor je direct kunt genieten van warmte en comfort. Bovendien  word zo het hele deken gelijkmatig verwarmd, wat resulteert in een consistente en comfortabele warmte-ervaring.

Absoluut, onze elektrische warmtedekens zijn uitgerust met een oververhittingsbeveiliging. Mocht het deken onverhoopt te warm worden, schakelt het zichzelf automatisch uit. Bovendien zijn al onze producten voorzien van een ingebouwde automatische uitschakelfunctie, waardoor ze na een bepaalde tijd vanzelf uitgaan. De exacte uitschakeltijd staat duidelijk vermeld in de handleiding van het product. Daarnaast hebben we al onze producten grondig getest en gecertificeerd om te voldoen aan de Europese veiligheidsnormen. Je kunt dus met een gerust hart genieten van de warmte die onze dekens bieden.

Absoluut, we bieden een standaard onderdeken van 150×80 cm. Het is belangrijk op te merken dat deze specifiek ontworpen is om onder je lichaam te plaatsen en niet onder je hoofd, om oververhitting van het hoofd te voorkomen. Voor een tweepersoonsbed raden we aan twee losse dekens naast elkaar te gebruiken. Zo ben je verzekerd van een gelijkmatige warmteverdeling en een comfortabele nachtrust.

Absoluut, onze producten worden geleverd met controllers die beschikken over 3, 9, of 10 warmtestanden, afhankelijk van het specifieke product. Raadpleeg de productomschrijving om te achterhalen welke controller er bij jouw aankoop wordt meegeleverd. Zo kun je eenvoudig de gewenste warmte-instelling kiezen en genieten van een persoonlijk comfortniveau.

Onze dekens zijn allemaal gemaakt van polyester. Dit kan helpen door zijn hypoallergene eigenschappen.

Ja, je kunt onze dekens gerust gebruiken op een waterbed. Het is echter belangrijk om te weten dat een waterbed al verwarmd is. Daarom raden we aan om alleen de laagste warmtestanden te gebruiken om oververhitting te voorkomen. Gebruik bovendien niet het onderdeken, maar kies voor een van onze zachte fleecedekens voor een extra laag comfort. Zo kun je optimaal genieten van de warmte, aangepast aan jouw behoeften en de specifieke kenmerken van het waterbed.

Het is aan te raden om het deken op te bergen op een schone, droge plaats, bij voorkeur in de originele doos om te voorkomen dat het deken te veel wordt samengedrukt. Na gebruik is het goed om het deken eerst 5 minuten te laten afkoelen. Bij het opvouwen is het belangrijk om dit niet te strak te doen, zodat kreukels worden vermeden en de warmtedraad binnenin niet knikt of vouwt. Zo blijft het deken in optimale conditie voor het volgende gebruik.

Absoluut, je kunt de deken zonder zorgen gebruiken tijdens de zwangerschap. Het ontwerp en de warmteregeling zijn veilig en comfortabel, waardoor je kunt genieten van de warmte zonder enige zorgen. Mocht je specifieke gezondheidsvragen hebben, is het echter altijd aan te raden om advies in te winnen bij je zorgverlener.

Ja, onze dekens kunnen bijdragen aan een verhoogd comfort en het verminderen van ongemakken zoals spierspanning. Vooral bij spierklachten, spanning en stress kan het gebruik van de deken een therapeutisch effect hebben, waardoor het comfort toeneemt en pijn wordt verminderd. Hoewel de deken niet als medisch product is ontworpen, hebben veel gebruikers gemeld dat ze profiteren van de ontspannende eigenschappen ervan. Als je specifieke gezondheidsvragen hebt, is het altijd verstandig om advies in te winnen bij je zorgverlener.

Onze dekens hebben strenge keuringen ondergaan door TÜV en zijn gecertificeerd om te voldoen aan Europese richtlijnen en normen, inclusief die met betrekking tot elektromagnetische straling. Je kunt erop vertrouwen dat onze producten veilig en in overeenstemming met de hoogste normen zijn ontwikkeld, waardoor eventuele zorgen over straling worden weggenomen. Mocht je specifieke vragen hebben over dit onderwerp, staan we altijd klaar om meer informatie te verstrekken voor jouw gemoedsrust.

Zeker, we bieden specifiek eenpersoons onderdekens aan. Hierdoor kunnen beide zijden van een tweepersoons elektrisch verstelbaar bed afzonderlijk worden ingesteld. Op deze manier kun je genieten van persoonlijk comfort en de warmte-instelling aanpassen naar jouw voorkeur, onafhankelijk van de instellingen aan de andere kant van het bed.

Absoluut, onze dekens hebben succesvolle keuringen en certificeringen door TÜV ondergaan. Ze voldoen volledig aan de Europese richtlijnen en normen, waardoor je met het volste vertrouwen kunt genieten van onze elektrische dekens.

Over het algemeen duurt dit ongeveer 5 minuten, afhankelijk van de omgevingsfactoren. In een normale omgeving zal de deken snel afkoelen, waardoor je het gemakkelijk kunt opbergen of het bed kunt verlaten zonder lang te hoeven wachten.

We raden ten zeerste aan dat klanten met medische aandoeningen voor gebruik medisch advies inwinnen. Verschillende medische situaties kunnen unieke overwegingen met zich meebrengen, en het is essentieel dat je een professionele opinie zoekt om te bepalen of het veilig is om de elektrische deken te gebruiken. Neem contact op met je arts voor advies en bespreek eventuele beperkingen die specifiek van toepassing kunnen zijn op jouw situatie.

Gebruik het deken niet bij kinderen jonger dan 3 jaar. Tussen de 3 en 8 jaar is toezicht vereist, en het bedienen dient te gebeuren door een ouder. Kinderen boven de 8 jaar kunnen de deken onder toezicht en na instructies gebruiken. Het is echter belangrijk om kinderen niet met het deken te laten spelen, om de veiligheid te waarborgen.

Zeker, je kunt ons elektrische onderdeken probleemloos gebruiken, zelfs als je matrasbeschermers of moltons gebruikt. Plaats het deken eenvoudig direct onder het hoeslaken voor een comfortabele en warme nachtrust. De deken blijft effectief en comfortabel, terwijl je matras tegelijkertijd beschermd wordt.

Als zich een storing voordoet, raden we aan om de stekker uit het stopcontact te halen en deze na enkele seconden weer in te steken. Zet de controller vervolgens op de hoogste stand en controleer of het deken na ongeveer een kwartier warm wordt. Indien het deken nog steeds niet de gewenste warmte bereikt, neem dan contact met ons op voor een garantieaanvraag. We staan klaar om je te helpen en ervoor te zorgen dat je elektrische deken optimaal functioneert.

De elektromagnetische golven die door onze dekens worden geproduceerd, blijven binnen de toegestane grenzen en er zijn voor zover bekend geen risico’s. Niettemin, bij twijfel raden we aan om advies in te winnen bij je arts voordat je de deken gebruikt.

Onze producten