Shop

Kan ik mijn elektrische warmtedeken in de wasmachine wassen?

Elektrische warmtedekens zijn een knusse metgezel tijdens koude dagen, maar wat als ze een opfrisbeurt nodig hebben? Goed nieuws: je kunt ze wassen! Hier zijn enkele eenvoudige tips om je elektrische warmtedeken in topvorm te houden.

Wasvoorschriften:

Voordat je begint, check eerst het waslabel. Onze elektrische warmtedekens, nek/schouderwarmers en voetenwarmers zijn ontworpen met gebruiksgemak in gedachten. Hier zijn de belangrijkste wasinstructies:

  • Temperatuur: Wassen op maximaal 30 graden Celsius is ideaal. Dit zorgt ervoor dat je warmtedeken fris wordt zonder de elektrische componenten te beschadigen. Stel de wasmachine in op een laag toerental.
  • Wasmachine of Handwas: Of je nu een voorkeur hebt voor de wasmachine of de handwas, beide zijn prima. Let er gewoon op dat je de deken niet in de droger stopt, chemisch reinigt, strijkt of bleekt.
  • Kabel met Controller: Dit is belangrijk! De kabel met de controller mag niet worden gewassen. Zorg ervoor dat je deze eerst loskoppelt door gebruik te maken van de handige stekkeraansluiting op het deken.

Eenvoudig Onderhoud:

  1. Veiligheid eerst: Schakel de warmtedeken uit en koppel de kabel los voordat je begint met wassen.
  2. Milde Zeep: Gebruik een milde zeep om je deken schoon te maken. Vermijd agressieve reinigingsmiddelen om de levensduur van je warmtedeken te verlengen.
  3. Zachtjes Droog: Laat de deken op natuurlijke wijze drogen. Vermijd de verleiding om hem in de droger te stoppen, want dit kan de elektrische componenten beschadigen.

Door deze eenvoudige tips te volgen, kun je ervoor zorgen dat je elektrische warmtedeken, nek/schouderwarmer of voetenwarmer altijd klaar is om je warmte en comfort te bieden. Geniet van de warmte, zorg goed voor je deken en blijf gezellig!

De waardering van warmyou.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 21 reviews.