Shop

Energiebesparen met elektrische deken

Wil je energie te besparen in huis? Denk dan eens aan een elektrische deken in plaats van de verwarming hoger te zetten of extra dekens te gebruiken om warm te blijven. Veel mensen hebben het ‘s avonds of ‘s nachts koud. Je kunt dan een elektrische deken gebruiken om bijvoorbeeld je bed op te warmen. Dit bespaart niet alleen energie, maar kan ook helpen om je energiekosten te verlagen.

Onze elektrische dekens zijn ook nog eens gemaakt van heerlijk zachte fleece materialen en hebben een ingebouwd verwarmingselement dat je kunt instellen op verschillende temperaturen. Onze cuddels dekens hebben 3 standen en de Luxum elektrische dekens maar liefst 10 standen.
Elektrische dekens zijn multifunctioneel om te gebruiken, denk eens aan het lekker warm op de bank te zitten een book te lezen of tv te kijken, het bed voor te verwarmen voordat je gaat slapen, of om het ‘s nachts op te warmen als het koud wordt. Dit kan helpen om de slaapkamer op een comfortabele temperatuur te houden zonder dat je de verwarming hoger hoeft te zetten.

Elektrische dekens zijn gemakkelijk te gebruiken en veilig. Doordat onze dekens zijn uitgerust met een autotimer als beveiligingsvoorzieningen, zo voorkom je dat ze te warm kunnen worden. Ze zijn ook nog eens gemakkelijk te wassen en te onderhouden (volg de handleiding met de was instructies).
Als je op zoek bent naar manieren om energie te besparen in huis, overweeg dan eens om een elektrische deken te gebruiken. Het is slechts een kleine investering, maar het kan op de lange termijn zeker helpen om je energiekosten te verlagen en het is ook nog eens lekker én gezelliger onder een elektrische deken.

De waardering van warmyou.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 21 reviews.