Shop

Wat is een elektrische voetenwarmer?

Een elektrische voetenwarmer is een handig en prettig hulpmiddel om je voeten en/of tenen op te warmen als het koud is. Eigenlijk is een voetenwarmer een soort deken of warmte pad dat is voorzien van een elektrisch verwarmingselement die je kunt instellen op verschillende temperaturen. Je kunt een elektrische voetenwarmer overal gebruiken om je voeten op te warmen (uiteraard). Bijvoorbeeld als je aan het werk bent, of om je voeten op te warmen voordat je naar bed gaat. Het is een gemakkelijke manier om je voeten en tenen warm te houden zonder dat je de verwarming hoger hoeft te zetten, dus ook nog eens energiebesparend!

Onze elektrische voetenwarmers zijn gemaakt van comfortabele zachte materialen zoals fleece en PV (pluche vlies) en zijn gemakkelijk in gebruik. Alles wat je hoeft te doen is de voetenwarmer aan te sluiten op een stopcontact en de temperatuur in te stellen op het gewenste niveau. Onze elektrische voetenwarmers hebben ook een timerfunctie en schakelt zichzelf uit na 90 minuten, da’s wel zo veilig.

De Lofum elektrische voetenwarmers zijn veilig en gemakkelijk te onderhouden. De binnenvoering is makkelijk te verwijderen en kunnen op lage tempratuur gewassen worden. Als je op zoek bent naar een gemakkelijke manier om je voeten warm te houden, overweeg dan eens om een elektrische voetenwarmer aan te schaffen. Voor slechts een paar tientjes kan het je vele jaren comfortabel van warme voeten genieten.

 

www.warmyou.eu/product-categorie/voetenwarmers/

De waardering van warmyou.eu/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.6/10 gebaseerd op 21 reviews.